Hieronder de agenda met daarin de muzikale activiteiten voor de komende tijd.

Kermis programma:

Zaterdag 16 september 2017: JPK Band (Bluesrock)

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Zondag 17 september 2017: Huub Dijckmans en Piet Muurmans

Aanvang 18.00 uur. Entree vrij

Zaterdag 19 augustus 2017: Snappin' Turtles

Aanvang 22.00 uur. Entree 5 euro

De Snappin' Turtles uit het Schotse Dundee behoort in de UK tot de top-coverbands.

De klassieke 3 mans-formatie gitaar, bas en drums speelt een grote variatie aan blues rock. Dat gaat van The Beatles, tot Allman Brothers Band, van Thin Lizzy tot Jimi Hendrix, The Who, en niet te vergeten Golden Earrring. Met de vertolking van dit ultieme autonummer in de UK oogsten ze keer op keer succes.

Voor een driemansformatie klinken de Snappin' Turtles verrassend breed, en volwassen.

Eddy Lynch op drums en Davie Bruce op basgitaar zijn rasechte Dundee-naren die Alex Verhelst uit Nederland tijdens een open podium in Dundee leerden kennen. Alex Verhelst die de sologitaar en zang voor zijn rekening neemt woonde toen net in Dundee.

Dik 10 jaar later is Alex weer in Nederland gaan werken, maar de Snappin' Turtles bleven elkaar trouw. Regelmatig vliegt Alex naar Schotland, en nu komen Davie en Eddy naar Nederland voor een aantal optredens. Een andere ras-muzikant komt mee Jade Walker. Normaliter zanger en bassist bij Indica, ook zo'n verrassende Schotse band.

Samen gaan ze een set Soundgarden neerzetten op het Heroes in heaven festival in het Brabantse Bergeijk op 26 augustus.

De echte muziekliefhebbers kunnen op 19 augustus kennis maken met Snappin' Turtles in Muziekcafé De Buun, Loevestraat 14 in Horst.

Donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaart): Gadfly

Aanvang 20.00 uur. Entree vrij

Gadfly ONZE HUISBAND bestaat uit:

- Peter Thijssen
- Joep Vullings
- Brayn Bos
- Stein Vullings
- Geert Keijsers
- Jan v.Rens
- Dorethe Cox
- Eva Wijnen
- John v.Harren
- Kees Beurskens.

Mei Kermis: Zondag 7 mei 2017: matinee met Route 66

Aanvang 15.00 uur. Entree vrij

60’s & 70’s Classic-Rock & Nederbeat

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al 18 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog een keer live-on-stage.

Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood.

Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd.

De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand en Shocking Blue

Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken.

Dus: “Get Your Kicks....with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

Mei Kermis: Zaterdag 6 mei 2017: Green River

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Green River is een coverband die sinds eind 2013 stevig aan de weg timmert in de huidige bezetting. Plezier hebben in het samen muziek maken en dit delen met het publiek staat voor de vier leden voorop.

Green River is genoemd naar een nummer van CCR dat uiteraard ook op hun repertoire staat.

De band wil zich bij de songkeuze niet beperken tot één genre maar put uit de rijke muziekhistorie van 50 jaar blues- , pop- en classicrock.

Hierbij gaan ze bewust op zoek naar een goede mix van overbekende “hits” en de juist wat minder voor de hand liggende nummers die je niet zo vaak hoort, maar die tóch (bijna) iedereen kent.

Met een repertoire van ruim 40 nummers van o.a. Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Gary Moore en Herman Brood biedt Green River live voor elk wat wils; van stevige rock tot gevoelige ballads, van ruige blues en moderne rock tot heerlijk jeugdsentiment.

Bezetting:
Paul Vissers : Slaggitaar en zang
Marcel Hermans : Sologitaar en zang
Maurice van Dijk : Bas
Marc Keijsers : Drums

Zaterdag 8 april 2017: Sixtiesparty PREDILECTION

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Op zaterdagavond 8 april aanstaande zal de sixtiestijd herleven bij Muziekcafe de Buun aan de Loevestraat in Horst. Nostalgische klanken zullen dan vol enthousiasme geproduceerd worden door de qua leeftijd oudste, nog actieve beatband van Limburg: PREDILECTION. Covers van liedjes uit de sixties zorgen ervoor dat de bezoekers even weer terug zijn in de sixties en seventies van de vorige eeuw. Er kan weer eens lekker geswingd worden op nummers van de Byrds, Rolling Stones, Searchers, Tom Petty, the Who, Neil Young, CCR, Chuck Berry, Steppin’ Wulf, Tremeloes en vele andere artiesten. Enkele weken later staat Predilection in Liverpool samen met Sparks op de planken, maar op 8 april dus gewoon in Horst bij De Buun. Hopelijk tot dan.

Zaterdag 25 maart 2017: The Classics

Aanvang 22.00 uur. Entree: Voorverkoop 10 euro / Dagkassa 12 euro

De popgroep The Classics zijn in 1967 opgericht in het midden Limburgse dorpje Stramproy. In het begin treedt de groep voornamelijk op in de regio en neemt deel aan talentenjachten. Tijdens een van de optredens wordt de band ontdekt door platenbaas Johnny Hoes. Hij biedt de jongens een platencontract aan. De eerste single 'I Only Want To Be With You' werd een regionaal succes. De groep bestond op dat moment uit 5 personen met de in die tijd gebruikelijke bezetting 2 gitaren, basgitaar, toetsen en drums.

Het repertoire van de groep bestond voornamelijk uit nummers van The Shadows, Cliff Richard , The BeeGees en andere top 40 artiesten uit die periode. De groep ontwikkelt al snel een eigen sound. Deze sound kenmerkt zich met name door de fijne samenzang en wordt wel de 'Vlaaiensound' genoemd. Het geluid kan worden gezien als een tegenhanger van de 'Palingsound' uit Volendam.

In het jaar 1969 gingen de Classics opnieuw de studio in, deze keer voor het opnemen van een eigen compositie, "Try it again", dit nummer werd later omgedoopt tot "My Lady of Spain". Later zou blijken dat dit de basis was voor hun internationale successen. Toch duurde het nog tot 1972 voordat de plaat werd uitgebracht. De single overtrof alle verwachtingen. Binnen enkele maanden werden meer dan 500. 000 exemplaren verkocht. Er volgden TV optredens in binnen- en buitenland. In de jaren hierop volgend waren de Classics niet meer weg te denken uit de internationale pop-scene met hits als : 'Yellow Sun Of Ecuador', 'Pappa Pepone', 'My Russian Lady', 'Sunshine Baby', 'Wings Of An Eagle' en 'Gimme That Horse'.

Anno 2010 laat de Classics Revival Band (zoals de band anno 2011 officiëel heet), met zanger/gitarist Harrie Broens, weer deze fantastische gouwe-ouwe tijden herleven. Met natuurlijk uitvoeringen van de grootste hits van The Classics en klassiekers van The Moody Blues, The Who, Cliff Richard, The Shadows, The Cats, The Byrds, The Eagles, Simon & Garfunkel, Wings en nog veel meer!

THE CLASSICS bestaat uit:

Harrie Broens: zang, gitaar.
Rolph Broens: Toetsen, gitaar, zang.
Erik Jeurninck: bas, zang.
Edward Venbrucx: drums

Zaterdag 25 februari 2017: Hoegies

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Woensdag 22 februari 2017: Boorepummel oavond (alleen voor mannen) 18+

Aanvang 21.00 uur. Entree vrij

Gastvrouw Jorinde

15 jaar muziek cafe de Buun

Zaterdag 4 februari 2017: Fishnet Stockings (Rock en roll)

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

15 jaar muziek cafe de Buun

Vrijdag 3 februari 2017: Gadlfy

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Gadfly onze huisband,is onstaan door Peter Thijssen om een optreden te doen op hemelvaardsdag [eendags vlieg]
Daar is het niet bij gebleven. Ieder jaar staan ze dan ook op deze dag in de Buun, op de buun.

Peter Thijssen, Bryan Bos, Joep Vullings, Stijn Vullings, Geert Keysers, Dorethe Cox, Jan van Rens.

Zaterdag 28 januari 2017: Herriot

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Herriot is een 4-koppige band uit Horst aan de Maas.

Zij spelen stevige, eerlijke rockmuziek met een vet bluesrandje. Het repertoire is een mix van bekende en minder bekende covers en eigen werk geïnspireerd door de jaren ‘70. Nummers van o.a. ZZ Top, CCR,

Eric Clapton, Rolling Stones worden met een Herriot-sausje overgoten en opgediend.

Herriot is:

Brendan van den Beuken: zang en gitaar
Thijs van Montfort: gitaar en zang
Paul Verstraelen: bas
Willem van Hoof: drum

Zaterdag 26 november 2016: DECENNIUM

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

De Buun is zaterdagavond 26 november gehuld in ZOPO-sferen met livemuziek van DECENNIUM. De van oorsprong Venloos/Blerickse band heeft bij de oudere jongeren onder ons geen introductie meer nodig.

DECENNIUM bestaat al ruim 40 jaar, een van de grondleggers is gitarist/zanger Pieter Koster. Ook zijn zoon gitarist/zanger Niels Koster maakt deel uit van de huidige formatie die verder bestaat uit toetsenist/zanger Karel Koster, zanger Hay Witjes, bassist Koos Koster en drummer Herm Klaassens.

Muzikaal heeft DECENNIUM zich verder ontwikkeld maar de ‘Seventies’ invloeden zijn altijd gebleven, symfonische rocknummers en poëtische ballads worden bekwaam vertolkt met melodische gitaarpartijen, Hammondorgel, keyboards en meerstemmige zang.

DECENNIUM heeft drie LPs/CDs en een DVD uitgebracht.

Op www.decennium.net zijn diverse recent opgenomen live video opnames te zien en te beluisteren.

Zondag 13 november 2016: duo Huub Dijckmanns en Piet Muurmans

Aanvang 20.00 uur. Entree vrij.

Live in “De Buun” op De Buhne staat het duo Huub Dijckmanns en Piet Muurmans. Beide op gitaar en zang.

Een keer per jaar probeert presentator Jan Droesen een live uitzending van zijn muziekprogramma te maken. Belangrijk daarbij is de toegevoegde waarde voor de luisteraars middels een mooi stukje live muziek. Hij gaat dan op zoek naar muzikanten die nummers uit “The Sixties” willen spelen. In de tijd die overblijft laat Jan die “ouwe” muziek horen en vertelt hij er ook over.

Piet Muurmans komt uit Geleen en is gitaar leraar in Zuid Limburg. Ook heeft Piet een tijdje in de Teddy Boys gespeeld. Daar leerde hij Huub Dijckmanns kennen en is er een vriendschap ontstaan.

Huub Dijckmanns kreeg bekendheid als lid van de Teddy Boys, In de jaren tachtig werd Huub gevraagd om bij The Classics te komen spelen. Momenteel speelt Huub bij de Horster band Predilection.

Het duo gaat zowel in het eerste als het tweede uur van Beat Westcoast & Hits een set “Sixties/Seventies” nummers spelen. Welke nummers dat zijn? We laten ons muzikaal verrassen! Entree vrij natuurlijk!

Zaterdag 29 oktober 2016: Boemelen met Route 66

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

60’s & 70’s Classic-Rock & Nederbeat

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al 18 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog een keer live-on-stage.

Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood.

Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd.

De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand en Shocking Blue

Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken.

Dus: “Get Your Kicks....with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

Zaterdag 8 oktober 2016: Fogertys Revival Band

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Fogertys Revival ontstond uit Fat Nipple, die met name covers speelde. Toen men ontdekte dat de toenmalige zanger/drummer Roland van Hees de stem van John Fogerty wel kon nadoen is men zich meer gaan toeleggen op het oude CCR repertoire. In plaats van een coverband werd het een tribute band. Alleen nummers gemaakt door John Fogerty, de zanger/gitarist en componist van de CCR hits, worden gespeeld, aangevuld met recentere nummers van John Fogerty die nu wereldwijd optreedt onder zijn eigen naam. De oude nummers zijn steviger en "rockier" geworden, waardoor ze nu beter aanslaan ook bij een jeugdiger publiek. Precies zo wil Fogerty het hebben.

Zondag 18 september 2016: From USA

Aanvang 18.00 uur. Entree vrij

Vol enthousiasme en energie brengen de mannen van From USA een breed jaren 60-70-80 repertoir.

Ze toeren al bijna 20 jaar langs podia, feesten en festivals in Nederland (en omstreken) als coverband. Met professionele muzikanten die naast FROM USA ook aan andere muzikale projecten deelnemen. Soms ook met gastspelers op de plakken.

In 1999 wonnen ze de 1e prijs in de bandcompetitie van AVRO's radioprogramma 'Het Steenen Tijdperk' en hiermee werd FROM USA uitgeroepen tot "Beste 60's coverband van Nederland"!

Zaterdag 17 september 2016: The Hedge

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Wij zijn pop/rock/classic-rock band The Hedge uit Horst/Meterik in Horst aan de Maas. The Hedge is een band die opgericht is in oktober 2011. Het begon allemaal zo.. Nadat de band Quincy And The Coconuts wegens omstandigheden moest stoppen was er bij Koen Muysers en Quincy Rubie nog volop energie over om een nieuwe band te beginnen. Drummer Stef Korsten en gitarist Koen Muysers kenden elkaar al van de middelbare school en spraken elkaar zo nu en dan in de plaatselijke kroeg in Horst waar de eerste ideeën over een nieuwe band al snel gecreëerd werden...

Na enige rondvraag te hebben gedaan bleek gitarist Quincy Rubie en zanger Guus Jacobs ook aan te willen sluiten bij de band. Toen bassist Jeroen Wielens ook nog eens aan wou sluiten was het wiel rond! De instrumenten waren aanwezig en we begonnen met repeteren. Al snel bleek dat we niet de standaard muziek/nummers wilden spelen die “normaliter” gespeeld worden door pop/rock bandjes. Dit proberen we dus, op enkele krakers na, na te streven en hiermee een net iets andere toon te laten horen. Met nummers van o.a. Eric Clapton, Kings of Leon, Nirvana, Chuck Berry en met variatie tussen rustige én wilde platen proberen we voor u een toffe en vooral muzikale avond neer te zetten!

Zaterdag 2 juli 2016: THE DUKE

Aanvang 22.00 uur, Entree vrij

Deze 5 mannen hebben door de jaren heen op muziekgebied al alles meegemaakt in verschillende muziekgenres en al vele podia beklommen, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan waardoor ze elkaar uiteindelijk gevonden hebben met één passie: DE BLUES.

The Duke staat garant voor ruige up-tempo blues-rock songs met scheurende gitaar en blues-harp solo's afgewisseld door gevoelige blues songs van legendarische bands.

THE DUKE zijn:

- Lau van Nieuwenborg - Lead vocals
- Jan van Tegelen – Bluesharp
- Gijs Smits - Lead guitar
- Nico Hendricks - Bas guitar
-Twan Linders - Drums & Backing vocals

Donderdag 5 mei 2016: Hemelvaartsdag: Gadfly

Aanvang 21.00 uur, Entree vrij

Het is weer zover. Op Hemelvaartsdag speelt Gadfly traditie getrouw in muziekcafé de Buun in Horst. Elke keer is het toch weer anders. Na 2 repetities gaan de muzikanten het podium op en spelen een 20-tal nummers uit de jaren zeventig en tachtig. Wat er precies gebeurd blijft spannend voor het publiek maar ook voor ons aldus Peter Thijssen de grondlegger van deze gelegenheidsband.

De gelegenheidsband bestaat momenteel uit Jan van Rens lead, Geert Keysers piano, Marion Steeghs lead, Bryan Bos gitaar en zang, Stijn Vullings drums en zang, Joep Vullings bas en zang en Peter Thijssen gitaar en zang. Alom eigenlijk allemaal zangers met een instrument. Wat wil je nog meer? Het geluid en tevens ook bandlid is in handen van Kees Beurkens.

De setlijst bestaat uit o.a. nummers van de Stones, Golden Earing, Neil Young, Herman Brood en ga zo maar door. Ik zou zeggen laat je verassen en kom luisteren naar GADFLY een ééndagsvlieg die niet kapot te slaan is en deze traditie nog even voort wil zetten.

Kermis programma April/Mei 2016:

- Vrijdag 29 april 2016: Mylk (CD presentatie)

aanvang 22.00 uur

- Zaterdag 30 april 2016: Green River

aanvang 22.00 uur

- Zondag 1 mei 2016: Fishnet Stockings

aanvang 21.00 uur

Zaterdag 23 april 2016: The Silver Cadillacs

Aanvang 22.00 uur. Entree: 7,50 euro

Zaterdag 13 februari 2016: The Classics

Aanvang 22.00 uur. Entree: Voorverkoop 10 euro / Dagkassa 12 euro

De popgroep The Classics zijn in 1967 opgericht in het midden Limburgse dorpje Stramproy. In het begin treedt de groep voornamelijk op in de regio en neemt deel aan talentenjachten. Tijdens een van de optredens wordt de band ontdekt door platenbaas Johnny Hoes. Hij biedt de jongens een platencontract aan. De eerste single 'I Only Want To Be With You' werd een regionaal succes. De groep bestond op dat moment uit 5 personen met de in die tijd gebruikelijke bezetting 2 gitaren, basgitaar, toetsen en drums.

Het repertoire van de groep bestond voornamelijk uit nummers van The Shadows, Cliff Richard , The BeeGees en andere top 40 artiesten uit die periode. De groep ontwikkelt al snel een eigen sound. Deze sound kenmerkt zich met name door de fijne samenzang en wordt wel de 'Vlaaiensound' genoemd. Het geluid kan worden gezien als een tegenhanger van de 'Palingsound' uit Volendam.

In het jaar 1969 gingen de Classics opnieuw de studio in, deze keer voor het opnemen van een eigen compositie, "Try it again", dit nummer werd later omgedoopt tot "My Lady of Spain". Later zou blijken dat dit de basis was voor hun internationale successen. Toch duurde het nog tot 1972 voordat de plaat werd uitgebracht. De single overtrof alle verwachtingen. Binnen enkele maanden werden meer dan 500. 000 exemplaren verkocht. Er volgden TV optredens in binnen- en buitenland. In de jaren hierop volgend waren de Classics niet meer weg te denken uit de internationale pop-scene met hits als : 'Yellow Sun Of Ecuador', 'Pappa Pepone', 'My Russian Lady', 'Sunshine Baby', 'Wings Of An Eagle' en 'Gimme That Horse'.

Anno 2010 laat de Classics Revival Band (zoals de band anno 2011 officiëel heet), met zanger/gitarist Harrie Broens, weer deze fantastische gouwe-ouwe tijden herleven. Met natuurlijk uitvoeringen van de grootste hits van The Classics en klassiekers van The Moody Blues, The Who, Cliff Richard, The Shadows, The Cats, The Byrds, The Eagles, Simon & Garfunkel, Wings en nog veel meer!

THE CLASSICS bestaat uit:

Harrie Broens: zang, gitaar.
Rolph Broens: Toetsen, gitaar, zang.
Erik Jeurninck: bas, zang.
Edward Venbrucx: drums

Zaterdag 26 december 2015 (2e Kerstdag): Loek Kleeven

Pianoconcert met muziek uit de Romantiek

Aanvang 18.00 uur. Entree 7.50 euro

Voor dit pianoconcert is gekozen voor muziek uit de Romantiek. Pianostukken die ook bij het grote publiek zéér toegankelijk en aansprekend zijn. Loek Kleeven, een vertolker van de romantische muziek bij uitstek, zal de concertvleugel bespelen. Vorig jaar was zijn pianoconcert in de Mariakapel een grote verrassing en waren de reacties unaniem zéér lovend en enthousiast.

Vanwege zijn interpretaties wordt hij ook wel 'de Horrowitz' van Noord Limburg genoemd. Loek Kleeven is als uitvoerend pianist cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Op het programma voor deze avond staan stukken die zonder enige twijfel het gevoel aanspreken. Dit vooral door de melancholische klankkleur en melodie van de composities. Gespeeld worden o.a. nocturnes, ballades en etudes van Chopin, ballades van Liszt, de Mondschein Sonate van Beethoven, en stukken van Albéniz en Ginastera.

Zondag 20 december 2015: Rattled

Aanvang 16.00 uur. Entree vrij

De band Rattled is ontstaan als project voor een groep muzikanten van verschillende achtergronden, pluimage en leeftijd. Het eerste optreden smaakt naar meer en de geboorte van de Americana-band is een feit. Met gevoelige akoestische nummers, messcherpe close harmonyzang en verrassende arrangementen brengt de band een luisterconcert van niveau. Geen hardrock, pop, soul of schlager, wat je mogelijk van deze muzikanten zou verwachten, maar een optreden waar je een speld moet kunnen horen vallen.

Roy Verbeek
Joep Vullings
John Minten
Marion Steeghs
Mike Buise
Huub Dijckmann

Zaterdag 19 december 2015: Eamonn McCormack (Samuel Eddy) + band

Aanvang 22.00 uur. Entree 7.50 euro

De internationaal bekende Ierse blues-rock gitarist Eamonn McCormack (ook bekend als Samuel Eddy), tourde, speelde en zat in de studio met Rory Gallagher, Johnny Winter, Popa Chubby, Nils Lofgren, Walter Trout en Jan Akkerman, en is nu weer helemaal terug. Deze unieke gitarist speelt over de hele wereld, van Amerika tot Japan, van Europa tot Nieuw Zeeland.

Op negen jarige leeftijd begon Eamonn McCormack (Samuel Eddy) met het bespelen van de akoestische gitaar, beinvloed door artiesten als Slade, Cat Stevens, Neil Young en Rory Gallagher. Enkele jaren later volgde zijn eerste elektrische gitaar en het spelen in een coverband. Waarmee zijn invloeden werden uitgebreid met Jimi Hendrix, Eric Clapton, Thin Lizzy en de Nederlandse band Focus.

Na jaren spelen in verschillende bands in Ierland, vertrekt Eamonn naar Amerika waar zijn muzikale horizon wordt verbreed. Bij terugkomst in Ierland, heeft Eamonn inmiddels een unieke sound en eigen stijl ontwikkelt. Onder de naam ‘Samuel Eddy’ tourt Eamonn vervolgens door Europa, middels een slopend tourschema. Eamonn als Samuel Eddy tekent bij Universe Productions/Virgin Records wereldwijd. Er worden drie veelgeprezen studio-albums opgenomen, die zeer goed worden verkocht waarmee wordt bevestigd dat deze jonge opkomende en world class gitarist te groot wordt voor Ierland.

Er wordt getourd en gespeeld met Eamonns vroegere helden, als Rory Gallagher, Johnny Winter, Jan Akkerman (Focus) en Nils Lofgren. En er volgt een optreden voor een half miljoen mensen tijdens Parkpop.

Op zijn eigen platenlabel besluit Eamonn een ‘best of’ album uit te brengen, waarop voornamelijk nummers van Samuel Eddy te horen zijn. Eamonn McCormack besluit afstand te doen van zijn artiestennaam en verder te gaan onder zijn eigen naam.

Vorig jaar werd het album Heal My Faith gereleased, waarmee de Ierse Bluesgitarist weer helemaal terug is.

Field Hollers zijn de gezangen van de slaven die werkten op de katoenvelden in de zuidelijke staten van Amerika. De slaven zijn inmiddels bevrijd, maar de invloed van de gezangen doet zich nog altijd gelden. Dat is te horen in de swamp rock van The City Hollers. Deze band, of eigenlijk dit duo, weet met drums en gitaren een muur van geluid te produceren en maakt op deze manier extra bandleden overbodig.

Zaterdag 12 december 2015: No Grip

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Woensdag 2 December 2015: Mark Olson (Zanger Jayhawks)

(met de Noorse zangeres en multi-instrumentaliste Ingunn Ringvold)

Aanvang 21.00 uur. Entree €7,50

Voor zijn solodebuut The Salvation Blues (2007) en opvolger Many Coloured Kite (2010) liet Olson zich inspireren door een maandenlange reis met de trein kriskras door Europa. Kort daarna maakte hij met The Jayhawks een nieuw album, Mockingbird Time (2010), Ondertussen vond Olson een nieuwe partner in het leven én de muziek, de Noorse zangeres en multi-instrumentaliste Ingunn Ringvold.

Zaterdagavond 28 november 2015: The Tumblin’ Dice

Aanvang 22.00 uur. Entree € 7,50

- Get Yer Ya-Ya’s Out!

THE TUMBLIN’ DICE behoort al meer dan 20 jaar tot de toonaangevende Rolling Stones tribute bands in Europa.

Zaterdagavond 28 november bestormt de band het podium van Muziekcafé De Buun in Horst, waarna de trouwe schare Stones fans alle Jagger/Richards hits om de oren zullen vliegen.

Heart & Soul van THE TUMBLIN’ DICE zijn Roger 'Sir Mick' Pinnow en Tim 'Keith' Semeijn. Het gitaarwerk wordt door Frans 'Woody' Meijboom vakkundig aangevuld. Karel 'Chuck' Koster speelt keyboards en Koos 'Billy' Koster basgitaar. Ben 'Charlie' Paulssen staat garant voor de Rock ‘n' Roll op drums.

Bij een optreden van TTD in België was de road-manager van de Stones aanwezig en hij sprak de legendarische woorden… ‘They don’t look like ‘em… but they f*cking sound like ‘em’…!

Zaterdag 14 november 2015: Sidewinder

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Sidewinder is een groep die gericht is op akoestische muziek. In het gitaarspel worden verschillende technieken toegepast waaronder de flatpicking techniek -het snel op en neer spelen over de snaren met het plectrum- wat gesymboliseerd wordt in de slang sidewinder die zich al zig-zaggend een weg door de woestijn baant. De groep bestaat uit twee gitaristen, aangevuld met de bassist, wat een goede basis is voor spelen in kleine gelegenheden waarbij het publiek kan genieten van de muziek, maar ook de mogelijkheid tot gezellig kletsen niet wordt ontnomen. Het repertoire bestaat uit bekende, maar ook minder bekende muiziek uit met name de 60-er en 70-er jaren en wordt uitgevoerd in verschillende genre’s zoals Americana, Flatpicking & Fingerstyle Guitar, Bluegrass, Country Blues. Een greep uit onze set list: Neil Young, Eric Clapton, J.J. Cale, The Band, Grateful Death, Beatles, Jim Groce, Golden Earring, Stealers Wheel, Eagles, Bob Dylan.

Het plezier in het maken van muziek, alsmede de muziek zelf staan hoog in het vaandel. Laat je verrassen door de mooie klanken van afwisselende gitaarmuziek, pens-orgel en vocale samenzang.

Zaterdag 7 november 2015: Mylk (bluesband)

Aanvang 22.00 uur entree vrij

Met hun wortels in de Blues en Southern Rock muziek grijpt “MYLK” terug op de attitud van de Amerikaanse bewaarders van dit genre. Volledig geïnspireerd door deze mastodonten uit de blues maakt “MYLK” op een eigenzinnige manier muziek.

Het viertal manoeuvreert met hun uitermate herkenbare sound, tussen warme klanken met telkens een pakkende melodielijn, waarbij de band met hun nummers treffend de nuance tussen donkere en melancholische klanken weet weer te geven, waarbij de onderlinge chemie en diepe muzikale gelaagdheid duidelijk voelbaar is.

“MYLK“ klinkt vaak net zo geraffineerd als ingetogen, en heeft duidelijk een balans gevonden tussen strakke overrompelende muziek en melodieuze songs met een hedendaags scherp randje.

Boemelweekend:

Vrijdag 30 oktober 2015: Artiestenboemel

22.00 Nyn

23.10 Eva & Joris

00.20 Early adopters

Zaterdag 31 oktober 2015: Boemelen met Route 66

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

60’s & 70’s Classic-Rock & Nederbeat

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al 18 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog een keer live-on-stage.

Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood.

Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd.

De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand en Shocking Blue

Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken.

Dus: “Get Your Kicks....with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

Woensdag 21 oktober 2015: Shawn James and the Shapeshifters

In samenwerking met Huiskamerevents

Aanvang 21.00 uur. Entree € 7.50

Mannen met baarden en vette tatoeages en nog ruigere muziek, een cross over van folk-blue grass-rock en soulfull blues.

Shawn James en Shapeshifters is een 5 mans rock band uit Fayetteville, arkansas, usa.

Op het eerste gezicht moet je denken aan blue grass of metal band.

Beinvloed door verschillende soorten van muziek waaronder bluegrass-rock en blues staat het eigen geluid nu als een huis.

Hun nieuwe album omschrijven ze als rock en roar (de vette stem van de zanger). Het geluid doet soms denken aan son house (blues) met o.a. viool en banjo ondersteund door swampy en fuzzy slide gitaren. Maar ook denk je aan johnny cash meets social Distortion.

Soms als een opkomende mist, danweer als een fikse storm.

Ben je ooit in de gelegenheid ze te zien;DOEN! je zult vesteld staan van hun passie-inzet en intensiteit!

Dus 21 oktober op naar DE BUUN.

21.00 uur

Zaterdag 10 oktober 2015: Maytree

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

MAYTREE RHYTHM & BLUES BAND heeft zijn roots in de Zuid-Limburgse Oostelijke Mijnstreek. Van oudsher een streek van hard labeur, maar ook van saamhorigheid en gezelligheid. Typerend voor MAYTREE RHYTHM & BLUES BAND is de veelzijdigheid in het song-repertoire. Een mengeling van Rhythm & Blues, Rock ‘n Roll en een vleugje Country.

Gitarist/zanger Frans Meijboom is de oprichter van MAYTREE RHYTHM & BLUES BAND die verder bestaat uit:
Jan Meijboom - gitaar/bluesharp
Karel Koster - toetsen/zang
Koos Koster - basgitaar/zang
Ben Paulssen - drums/percussie.

Naast eigen werk staan er veel bekende R&B covers op de setlijst.

Vrijdag 18 september 2015: Stunning Suzy

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij


Stunning Suzy: Rock of Ages!

Als Classic Rock en Marilyn Monroe een liefdesbaby zouden krijgen, zou dat Stunning Suzy zijn. Suzy speelt nummers die menigeen bekend in de oren zullen klinken en verovert daarmee de harten van velen.

Queen, The Who, Doobie Brothers, ja zelfs The Police wordt niet geschuwd. Door de voorliefde voor de platen die nog niet zijn grijsgedraaid, staat een avondje uit met Suzy garant voor een feest der herkenning met verrassende repertoirekeuze en grote diversiteit van nummers.

Stunning Suzy bestaat nu uit Karin Maessen, Gijs Hoeben, Bryan Bos, Joep Vullings, Koen Steegs en Philippe Holla Joris Janssen.

Zaterdag 12 september 2015: Herriot

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Herriot is een 4-koppige band uit Horst aan de Maas.
Zij spelen stevige, eerlijke rockmuziek met een vet bluesrandje. Het repertoire is een mix van bekende en minder bekende covers en eigen werk geïnspireerd door de jaren ‘70. Nummers van o.a. ZZ Top, CCR,
Eric Clapton, Rolling Stones worden met een Herriot-sausje overgoten en opgediend.

Herriot is:

Brendan van den Beuken: zang en gitaar
Thijs van Montfort: gitaar en zang
Paul Verstraelen: bas
Willem van Hoof: drum

Vrijdag 15 Mei 2015: Sinnerboy

Aanvang 22.00 uur. Entree 5 euro

Het is alweer 20 jaar geleden dat de Ierse bluesrock gitarist Rory Gallagher is overleden.

De Engelse band Sinnerboy, onder aanvoering van gitarist /zanger Barry Barnes heeft slechts één doel: klinken zoals Rory Gallagher klonk!

De band bestaat sinds 1996 en is één van de beste Rory Gallagher tribute bands die bestaat.

Ze speelde al op veel festivals over de hele wereld ter ere van hun held.

Rory zijn broer Donal Gallagher zei eens over hen: "Sinnerboy is het levende bewijs dat mijn broer zijn muziek nog steeds leeft".

Sinnerboy’s live optredens staan dan ook bol van authenticiteit, passie en heel veel mooie nummers van Rory en zijn band Taste.

Kortom: Sinnerboy is een live 'n' kicking Rory Gallagher tribute band en dit optreden is een must voor de échte Rory-fan en voor alle andere rechtgeaarde bluesrock liefhebbers.

Hemelvaartsdag 14 Mei 2015: Gadfly

Aanvang 20.00 uur. Entree vrij.

Het is weer zover. Op Hemelvaartsdag (donderdag 14 mei om 20.00uur) speelt Gadfly traditie getrouw in muziekcafé de Buun in Horst. Elke keer is het toch weer anders. Na 2 repetities gaan de muzikanten het podium op en spelen een 20-tal nummers uit de jaren zeventig en tachtig. Wat er precies gebeurd blijft spannend voor het publiek maar ook voor ons aldus Peter Thijssen de grondlegger van deze gelegenheidsband. We hebben elk jaar een constant aantal optredens nl. één.

De gelegenheidsband bestaat momenteel uit Jan van Rens lead, Roy Verbeek lead en piano, Bryan Bos gitaar en lead, Stijn Vullings drums Joep Vullings bas en lead en Peter Thijssen gitaar en lead. Alom eigenlijk allemaal zangers met een instrument. Wat wil je nog meer? Zoals altijd zal er weer een gastmuzikant verschijnen op het podium.

De setlijst bestaat uit o.a. nummers van de Stones, Golden Earing, Neil Young, Herman Brood en ga zo maar door.

Ik zou zeggen laat je verassen en kom luisteren naar GADFLY een ééndagsvlieg die niet kapot te slaan is en deze traditie nog even voort wil zetten.

Peter Thijssen zou Peter Thijssen niet zijn als geen verrassende gastmuzikanten langs zouden komen.

Zondag 3 Mei 2015: Juezz.com

Aanvang 20.00 uur. Entree vrij.

The Band

RECEPT: neem twee maatbekers met Blues en Funk en voege daar een vleugje jazz aan toe. Mix deze ingrediënten tot een smeuïg geheel en breng het op smaak met spetterende zangeressen, vurige gitaren, vlammende blazers en zie daar: JUEZZ.com gereed om op te dienen!

De line-up:

- Katinka Fransen - zang
- Leo de Mulder - trompet
- Piet Peters - trombone
- Oscar Visser - tenorsax (+ arrangementen)
- Jan van Haperen - gitaar & blues harp
- Peter Jacobs - gitaar
- Jan Jacobs - drums
- Fred van den Essen - basgitaar

Zaterdag 2 Mei 2015: The Hedge

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Wij zijn pop/rock/classic-rock band The Hedge uit Horst/Meterik in Horst aan de Maas. We zullen allereerst even vertellen wie we zijn en wat we zoal doen!

The Hedge is een band die opgericht is in oktober 2011. Het begon allemaal zo.. Nadat de band Quincy And The Coconuts wegens omstandigheden moest stoppen was er bij Koen Muysers en Quincy Rubie nog volop energie over om een nieuwe band te beginnen. Drummer Stef Korsten en gitarist Koen Muysers kenden elkaar al van de middelbare school en spraken elkaar zo nu en dan in de plaatselijke kroeg in Horst waar de eerste ideeën over een nieuwe band al snel gecreëerd werden...

Na enige rondvraag te hebben gedaan bleek gitarist Quincy Rubie en zanger Guus Jacobs ook aan te willen sluiten bij de band. Toen bassist Jeroen Wielens ook nog eens aan wou sluiten was het wiel rond! De instrumenten waren aanwezig en we begonnen met repeteren. Al snel bleek dat we niet de standaard muziek/nummers wilden spelen die “normaliter” gespeeld worden door pop/rock bandjes. Dit proberen we dus, op enkele krakers na, na te streven en hiermee een net iets andere toon te laten horen. Met nummers van o.a. Eric Clapton, Kings of Leon, Nirvana, Chuck Berry en met variatie tussen rustige én wilde platen proberen we voor u een toffe en vooral muzikale avond neer te zetten!

Zaterdag 11 april 2015: Bryan en Gijs

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Bryan&Gijs is een akoestisch gitaarduo, dat Classic Rock en Bluesrock ten gehore brengt.

De beste hits van vroeger en nu in een verrassend akoestisch jasje!

Ze spelen allebij in Stunning Suzy en Bryan in Gadfly

Zaterdag 28 februari 2015: The Classics

Aanvang 22.00 uur. UITVERKOCHT !!

De popgroep The Classics zijn in 1967 opgericht in het midden Limburgse dorpje Stramproy. In het begin treedt de groep voornamelijk op in de regio en neemt deel aan talentenjachten. Tijdens een van de optredens wordt de band ontdekt door platenbaas Johnny Hoes. Hij biedt de jongens een platencontract aan. De eerste single 'I Only Want To Be With You' werd een regionaal succes. De groep bestond op dat moment uit 5 personen met de in die tijd gebruikelijke bezetting 2 gitaren, basgitaar, toetsen en drums.

Het repertoire van de groep bestond voornamelijk uit nummers van The Shadows, Cliff Richard , The BeeGees en andere top 40 artiesten uit die periode. De groep ontwikkelt al snel een eigen sound. Deze sound kenmerkt zich met name door de fijne samenzang en wordt wel de 'Vlaaiensound' genoemd. Het geluid kan worden gezien als een tegenhanger van de 'Palingsound' uit Volendam.

In het jaar 1969 gingen de Classics opnieuw de studio in, deze keer voor het opnemen van een eigen compositie, "Try it again", dit nummer werd later omgedoopt tot "My Lady of Spain". Later zou blijken dat dit de basis was voor hun internationale successen. Toch duurde het nog tot 1972 voordat de plaat werd uitgebracht. De single overtrof alle verwachtingen. Binnen enkele maanden werden meer dan 500. 000 exemplaren verkocht. Er volgden TV optredens in binnen- en buitenland. In de jaren hierop volgend waren de Classics niet meer weg te denken uit de internationale pop-scene met hits als : 'Yellow Sun Of Ecuador', 'Pappa Pepone', 'My Russian Lady', 'Sunshine Baby', 'Wings Of An Eagle' en 'Gimme That Horse'.

Anno 2010 laat de Classics Revival Band (zoals de band anno 2011 officiëel heet), met zanger/gitarist Harrie Broens, weer deze fantastische gouwe-ouwe tijden herleven. Met natuurlijk uitvoeringen van de grootste hits van The Classics en klassiekers van The Moody Blues, The Who, Cliff Richard, The Shadows, The Cats, The Byrds, The Eagles, Simon & Garfunkel, Wings en nog veel meer!

THE CLASSICS bestaat uit:

Harrie Broens: zang, gitaar.
Rolph Broens: Toetsen, gitaar, zang.
Erik Jeurninck: bas, zang.
Edward Venbrucx: drums.

Woensdag 11 februari 2014: Boerepummel oavond (alleen voor mannen) 18+

Aanvang 20.00 uur. Entree niks

Bediening van Ashley.

Vrijdag 26 December, 2e Kerstdag: Kerstconcert door Loek Kleeven.

Aanvang 18.00 uur. Entree 7,50 euro.

Pianoconcert met muziek uit de Romantiek

Voor dit pianoconcert is gekozen voor muziek uit de Romantiek. Pianostukken die ook bij het grote publiek zéér toegankelijk en aansprekend zijn. Loek Kleeven, een vertolker van de romantische muziek bij uitstek, zal de concertvleugel bespelen. Vorig jaar was zijn pianoconcert in de Mariakapel een grote verrassing en waren de reacties unaniem zéér lovend en enthousiast.

Vanwege zijn interpretaties wordt hij ook wel 'de Horrowitz' van Noord Limburg genoemd. Loek Kleeven is als uitvoerend pianist cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Op het programma voor deze avond staan stukken die zonder enige twijfel het gevoel aanspreken. Dit vooral door de melancholische klankkleur en melodie van de composities. Gespeeld worden o.a. nocturnes, ballades en etudes van Chopin, ballades van Liszt, de Mondschein Sonate van Beethoven, en stukken van Albéniz en Ginastera.

Zaterdag 20 december 2014: Philo (Tribute band Thin Lizzy) en DirtBag

Aanvang 21.00 uur. Entree vrij.

Philo is een Thin Lizzy tribute uit Horst aan de Maas. De band is begin 2012 opgericht door een vijftal muzikanten die al jarenlang actief zijn in diverse bands in de regio. De diverse bandleden werkten reeds eerder met elkaar in andere samenstellingen, maar een toevallige ontmoeting mondde uit in een heus collectief, met als doel een ode brengen aan wijlen Phil Lynott, frontman, zanger en bassist van de legendarische Ierse rockband Thin Lizzy. Begin 2012 werd er intensief gerepeteerd om een set vol Lizzy klassiekers zoals “the Boys are Back in Town”, “Jailbreak”, “Whiskey in the Jar” en “Dancing in the Moonlight” vol overtuiging live ten gehore te kunnen brengen. Vanaf mei gaat Philo de podia onveilig maken!

PHILO is:

Fred Coppus - Vocals (o.a. Fishnet Stockings)
John Minten - Guitar (o.a. Pigtail)
Sander Stappers - Bass (o.a. Tributör)
Luc van Rens - Guitar (o.a. Collision)
Hans Lenssen - Drums (o.a. Tres Hombres)

Uit Horst komt de in 2010 opgerichte rockband DIRTBAG. Met de roots uit verscheidene ervaren regionale bands, presteert deze vijf mans het om een muur van geluid neer te zetten.

DIRTBAG’s stevige sound en goede muziek keuze garanderen een goede show neer waar al vele positieve reacties op zijn geweest. Na optredens in de regio speelt de band nu met een nieuwe zanger in het hele land. De fans kunnen de setlist met rock en metalklassiekers van o.a. AC/DC, Iron Maiden, Metallica en Motorhead zeer waarderen.

Bezetting DIRTBAG:

Marcel Teegelbeckers – Drums
Mathieu Verstraelen – Bas
Frank van Rens – Gitaar
Joop van Kempen – Gitaar
Robert Peeters – Vocalen

Zaterdag 29 november 2014: Sharpees [UK]

Aanvang 22.00 uur. Entree 5 euro

The very best of British Rhythm and Blues.

Energiek performance van de originele songs beïnvloed door Rory Gallagher, Dr Feelgood, Tom Petty, The Stones, George Thorogood, Paul Kossoff, Paul Rodgers, Andy Fraser .......

Zondag 16 november 2014: The Doors [Touch me again-tour]

Aanvang 17.00 uur. Entree vrij

Herbeleef de sfeer, het geluid en de revolutie van The Doors tijdens de Touch Me Again-tour. Stan Peters en zijn band voeren je mee terug naar de korte, heftige periode 1965 – 1971, waarin frontman Jim Morrison America en Europa overdonderde met zijn controversiële teksten en optredens. De muziek is een mengsel van blues, rock, psychedelisch, klassiek en jazz. De teksten gaan over geweld, seksuele driften en de dood. Vooral in America viel dat niet in goede aarde. De band werd in verschillende staten verboden. In 1971 verhuisde Jim naar Parijs, om vervolging wegens 'openlijk verzet tegen de Vietnamoorlog' en juridische strubbelingen te ontlopen. Jim Morrison was geobsedeerd door literatuur, filosofie en poëzie. Hij was fanatiek in zijn doen en laten, leefde zeer intens. Extreem drank- en drugsgebruik zijn hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van zijn onopgehelderde dood op 27 jarige leeftijd. Zijn biografie is meerdere keren beschreven en verfilmd. En zijn sterke persoonlijkheid en revolutionaire optredens hadden hem beslist niet alleen vijanden opgeleverd: het had hem anderzijds bij een grote groep jongeren een helden status opgeleverd. Zijn graf in Parijs werd een soort bedevaartsoord. Het wordt nog steeds veel bezocht. Naast zo'n 17 albums en meerdere singles, verzamel- of live albums heeft Jim een aantal dichtbundels nagelaten. Zijn verschijning, stemgeluid en muziek blijven legendarisch!

Zaterdag 15 november 2014: Herriot

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Herriot staat voor eerlijke, stevige rockmuziek met een vet bluesrandje; covers van nummers die bekend zijn bij het grote publiek, aangevuld met wat onbekender- en eigen werk.
We vinden onze inspiratie bij Dr. Feelgood, Eric Clapton, ZZ Top, Rolling Stones, Bruce Springsteen en vele anderen.

Herriot is:

Brendan van den Beuken – zang / gitaar
Thijs van Montfort – gitaar / zang
Paul Verstraelen – bas
Willem van Hoof – drums

Zaterdag 1 november 2014: Jukejoint party.[Bluesnight].

Aanvang 20.00 uur. Entree 7,5 euro

Met medewerking van:

- BlueBottle

- The blackwater experience

- Boogie beasts (belgie, bekend van moulin blues)

BlueBottle:

Mix van Blues/Rock en Pop uit Melderslo.

BlueBottle is:
Leon Driessen; guitar & lead vocals
Jan Teeuwen; guitar
Theo Vanmaris; keyboards & backing vocals
Johan Kleuskens; bass guitar
Frank Spreeuwenberg; drums

The blackwater experience:

Door het combineren heavy rock en een vleugje blues heeft The Blackwater Experience een spannende mix gecreëerd die rauw en authentiek is, resulterend in wilde en energieke live shows . Gewapend met Hammond, gitaren, drums en een dikke knipoog naar de 70 ’s is The Blackwater Experience een onmiskenbaar herkenbare ervaring...

"Perfecte combinatie van sfeer en muzikaliteit . Het gevoel van Woodstock komt naar voren. Deep Purple, Led Zeppelin en de Stones ineen? " Whiteroomreviews

In 2013 is de eerste E.P. uitgebracht met 5 nummers hard rockin', bluesy goodness (overigens gratis te downloaden) en heeft al lovende kritiek gekregen . Voor 2014 is de missie duidelijk : meer nieuwe muziek , meer shows , videoclips... Gewoon meer The Blackwater Experience!

The Blackwater Experience is:
Richard Kleuskens - Gitaar / Zang
Rens Coenen - Drums / achtergrond zang
Ray Groothuis - Hammond / achtergrond zang
Luc Verdellen - Basgitaar / achtergrond zang

Boogie beasts:

Boogie Beasts vertalen hun voorliefde voor elektrische Delta blues tot een zeer eigenzinnige sound, die een vleugje van The Black Keys jammen met John Lee Hooker op een rave in de kleine uurtjes van de ochtend, of morfine op een psychedelische trip met Little Walter heeft, of zelfs RL Burnside ondersteund door de jonge Rolling Stones in een joint-gig. De rit is besmettelijk, het geluid is pure vuiligheid, maar zeer onweerstaanbaar ... Ben je klaar om boogie met de beesten?

Boemelweekend: Zaterdag 25 oktober 2014: Route66

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

60’s & 70’s Classic-Rock & Nederbeat

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al 18 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog een keer live-on-stage.

Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood.

Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd.

De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand en Shocking Blue

Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken.

Dus: “Get Your Kicks....with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

Boemelweekend: Vrijdag 24 oktober 2014: Artiestenboemel

22.00 Joep en Marc

23.30 Sjuul Stax/Velvety

00.30 Chapter

12/5 jaar de Buun: Zaterdag 11 oktober 2014: Presto Pronto

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

We zijn een Midden-Limburgse band met vier ervaren muzikanten en we spelen een repertoire dat uiteenloopt van Johnny Cash tot de Gipsy Kings, en van Elvis tot de Eagles. Met zigeunerjazz à la het Rosenberg Trio en met flamenco uitvoeringen van bekende hits. Alles gespeeld op akoestische instrumenten (contrabas, cajon en gitaren) en met veel meerstemmige zang en virtuoos gitaarwerk.

Weliswaar wordt het één en ander live doorversterkt; het gaat bij ons allemaal net iets minder hard dan bij de meeste bands. Hoewel we onze muziek heel serieus nemen zijn we niet vies van een hoop flauwekul tussen de nummers door. We proberen van elk optreden weer een feestje maken, en daar hoort zeker de nodige interactie met het publiek bij!

Om een beetje een indruk te krijgen kun je op onze Facebook-pagina een aantal filmpjes zien van optredens en repetities. Helaas zijn het enigszins gammele opnames met een mobiele telefoon die niet helemaal recht doen aan waar we mee bezig zijn… In het echt is het nog veel leuker

12/5 jaar de Buun: Vrijdag 10 oktober 2014: Tony Dowlers Helhounds (uk)

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

The Helhounds zijn ontstaan toen gitarist / zanger Tony Dowler, bassist Dave Burns en drummer Steve Tansley hun krachten gebundeld hebben om, het ultieme blues rock power trio, te vormen.

Afzonderlijk van elkaar hebben ze in de jaren intensief getoerd met verscheidene bands door heel Europa en Groot Brittannië. Ieder van hun was individueel op zoek naar de kans om iets speciaals samen stellen en na, een paar jaar terug, samen gespeeld te hebben ze de kans gegrepen om de huidige formatie te vormen. Dave en Steve hebben samen gespeeld in Sinnerboy

Vanuit de Tony’s Manchester studio zijn de The Hellhounds recentelijk zich gaan concentreren op het verfijnen van hun muziekaal materiaal, tevens besteden ze veel tijd aan het schrijven en uitwerken van toekomstige opname projecten.

Kermis programma: Maandag 22 september 2014: The Hedge

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

The Hedge is een band die is opgericht in oktober 2011. Het begon allemaal zo.. Nadat de band Quincy And The Coconuts wegens omstandigheden moest stoppen was er bij Koen Muysers en Quincy Rubie nog volop energie over om een nieuwe band te beginnen. Drummer Stef Korsten en gitarist Koen Muysers kenden elkaar al van de middelbare school en spraken elkaar zo nu en dan in de plaatselijke kroeg in Horst waar de eerste ideeën over een nieuwe band al snel gecreëerd werden...

Na enige rondvraag te hebben gedaan bleek gitarist Quincy Rubie en zanger Guus Jacobs ook aan te willen sluiten bij de band. Toen bassist Jeroen Wielens ook nog eens aan wou sluiten was het wiel rond! De instrumenten waren aanwezig en we begonnen met repeteren. Al snel bleek dat we niet de standaard muziek/nummers wilden spelen die “normaliter” gespeeld worden door pop/rock bandjes. Dit proberen we dus, op enkele krakers na, na te streven en hiermee een net iets andere toon te laten horen. Met nummers van o.a. Eric Clapton, Kings of Leon, Nirvana, Chuck Berry en met variatie tussen rustige én wilde platen proberen we voor u een toffe en vooral muzikale avond neer te zetten!

Kermis programma: Zaterdag 20 september 2014: Green River

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Een eerste begin wordt gemaakt in het voorjaar van 2011. Enkele muzikanten uit Meterik en omgeving besluiten samen een band te beginnen. Na de nodige bezettingswisselingen en audities staat er zomer 2011 een stabiele line-up bestaande uit zes personen. Er wordt flink gerepeteerd en in Oktober volgt een eerste, prima optreden samen met Herriot. De band heeft inmiddels ook een naam: Sixth Grade.

Kort hierna besluiten de zanger en de sologitarist echter om de band te verlaten.

Dit werpt de achterblijvers natuurlijk weer een eindje terug. Een nieuwe gitarist is in de persoon van Marcel Hermans snel gevonden. Het zoeken naar een nieuwe zanger levert meer problemen op. Gelukkig blijken beide gitaristen ook aardig te kunnen zingen. Zij nemen nu gezamenlijk de lead zang voor hun rekening.

Dit voelt als een nieuw begin; de helft van het repertoire wordt geschrapt, en er worden nieuwe songs bij gezocht. Ook vindt men de oude naam niet meer bij de band passen. Er moet een nieuwe naam komen, dat wordt uiteindelijk Green River.

In de eveneens vernieuwde oefenruimte wordt hard gewerkt en in November 2012 is de band weer klaar om zich te laten zien en horen. Er wordt een optreden gegeven in Cel 3 in America.De mix van oude en nieuwe blues, rock en poprock covernummer wordt door het publiek enthousiast ontvangen.

Medio 2013 stapt de drummer op en is er een vacature voor Marc Keijsers die zich op hoog tempo inwerkt in het hele repertoir en ze hebben hun debuut optreden bij De Buun...

Inmiddels is de band een redelijk aantal succesvolle optredens verder en is Green River er weer helemaal klaar voor. Terug waar het vorig jaar december begon.

Green River is:

Paul Vissers - Vocals / Guitar
Marcel Hermans - Lead guitar / Vocals
Maurice van Dijk - Bass
Marc Keijsers - Drums

Zondag 17 augustus 2014: Bryan en Gijs

Aanvang 18.00 uur. Entree vrij.

Bryan&Gijs is een akoestisch gitaarduo, dat Classic Rock en Bluesrock ten gehore brengt.

De beste hits van vroeger en nu in een verrassend akoestisch jasje!

Ze spelen allebij in Stunning Suzy en Bryan in Gadfly

Donderdag (Hemelvaartsdag) 29 mei 2014: Gadfly

Aanvang 21.00 uur. Entree vrij

Op donderdag (Hemelvaartsdag) 29 mei staat er weer een boeiend project op stapel van de horster zanger Peter Thijssen.

Samen met een aantal jonge musici uit Horst verzorgt hij een uniek optreden op het Podium van muziekcafé De Buun.

Het idee: Breng jonge en oude muzikanten bij elkaar en zoek naar een balans waar iedereen tevreden mee is. Begin ‘s- morgens met repeteren en geef ’s- avonds een concert.

De bedoeling: Het contrast laten zien tussen jonge te gekke muzikanten en de ervaren ‘oude knarren’ in de hoop dat hier voor de toekomst een traditie uit ontstaat waar ook andere zich voor kunnen aanmelden. (let’s make music)

De kick: één dag samen intensief repeteren en aansluitend ’s avonds samen optreden.

Opmerkelijk: Deze ‘gelegenheidsband ’bestaat uit meerdere zangers. Er zullen dus meerdere muzikanten of alleen of samen de zang verzorgen. Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van The Who en Lynyrd Skynyrd, Neil Young, Bon Jovi, Golden Earing en de Rolling Stones.

Peter: Wij spelen covers maar geven hier een eigen invulling aan. We vinden dit interessanter om te doen en bovendien: met zo’n korte repetitietijd moet je er wel een eigen draai aangeven.

En hoe dat er uit gaat zien? Who Knows? Zeker is dat het een spannende avond gaat worden voor de muzikanten en het publiek.

Na het optreden is er nog ruimte voor muzikanten die “per ongeluk” hun instrument in de auto hebben liggen.

De muzikanten die aan dit project meewerken zijn:

Niels Stelder (drums)
Joep Vullings (bas en zang)
Brian Bos (gitaar en zang)
Jan van Rens (leadzang)
Peter Thijssen (gitaar en zang)

Kermis programma: Zondag 4 mei 2014: Armand.

Aanvang 19.00 uur. Entree vrij

Kermis programma: Zaterdag 3 mei 2014: PREDILECTION en PONTIACS (UK)

Wederom gezamenlijk optreden

Aanvang 22:00 uur. Entree vrij

Na het geweldige succes wat de PONTIACS uit Malvern England hadden tijdens hun tournee in Nederland in 2011, komt de band wederom naar Horst voor een optreden samen met de qua leeftijd oudste cover-beatband van Limburg: PREDILECTION.

Beide bands zijn qua stijl en performance aan elkaar gewaagd. In een afwisselend optreden zullen zowel de PONTIACS alsook PREDILECTION covers uit de zestiger en zeventiger jaren met enthousiasme ten gehore brengen. De PONTIACS zijn met name sterk in covers uit de Engelse top in de jaren 60. PREDILECTION meer vanuit de Nederlandse hitparade uit die tijd.

Het zal in ieder geval, zoals ook in 2011 weer een oergezellige internationale sixties/seventies party worden. Een feest van herkenning van songs welke zo’n 40 jaar geleden zo populair waren! Dit festival mag je niet missen!

Kermis programma: Vrijdag 2 mei 2014: Flapjack

Aanvang 22:00 uur. Entree vrij

In 1986 produceerde Flapjack in samenwerking met International Artist/CBS hun eerste LP met de titel "Telephone" en verscheen hiermee in de Zwitserse LP-Charts. Flapjack gaf meerdere optredens en werd vaker als support act geboekt bij internationale bands. Tevens werden ze vaker bij de kleinere, maar ook enkele grote open-air festivals geboekt. Zelfs de Zwitserse radio heeft een optreden live uitgezonden.

Vanaf 1990 werden er steeds meer covers in het programma opgenomen, wat meerdere optredens in een groter gebied opleverde. Flapjack was jarenlang een geliefde band zeker in de bikerscene, en begeleide veel motortreffens in heel Zwitserland. Ondertussen als volledige coverband, viel de band in het jaar 2009 uit elkaar. Dit doordat de diverse bandleden ook in andere bands speelden of nog andere projecten hadden.

In 2012 werd de draad weer opgepakt en werd Flapjack weer leven in geblazen en werd met ruige vette rocknummers uit de laatste 40 jaar rockgeschiedenis, en vrouwenpower op de drums de weg naar het podium ingeslagen. Met in de bezetting Andy Gfeller, gitaar; Pepe Buchli, gitaar; Daniela Brütsch, drums; Andri Padrun, zang en de in Zwitserland wonende Nederlandse bassist John Swinkels zal Flapjack begin mei 2014 in Nederland te gast zijn.

www.facebook.com/Flapjack

Zaterdag 19 april 2014: JUEZZ.COM

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

JUEZZ.COM TREEDT IN NIEUWE BEZETTING OP IN DE BUUN

Op paaszaterdag 19 april treedt de Horster formatie Juezz.com met een veranderde line-up op in Muziekcafé De Buun in Horst. Waar op het ene moment een blues langs komt, overdondert vervolgens een strak gespeeld funky nummer het gehoor. Wie er dus voor in is om het Paasweekend stevig muzikaal in te luiden is om 22.30 uur in De Buun aan de Loevestraat 14 op de juiste plaats.

Juezz.com - voormalige finalist van “Clash of the Coverbands” - telt maar liefst vijf nieuwe gezichten ten opzichte van het verleden. Ze stond voor belangrijke keuzes toen zangeres Katinka Franssen met haar gezin vertrok naar het zonovergoten St. Maarten. Annemiek Boots, Auke Classens en Jan Schreurs nemen nu de vocalen voor hun rekening. Ook de blazerssectie heeft uitbreiding gekregen. Daarmee heeft het bandgeluid over de volle breedte een impuls gekregen. Wie goed luistert, zal merken binnen Juezz.com een aantal muzikanten speelt dat links heeft met jazz, waar anderen weer duidelijk uit de rock hoek komen: zacht en rauw komen dus op alle mogelijke manieren samen in het repertoire. Niet zonder reden valt bij optredens dan ook de vergelijking met Lydia Pense & Cold Blood, de band uit San Francisco, waarbij meerdere muziekstijlen ook samensmelten tot een logisch en opzwepend geheel.

De oudste kern van Juezz.com speelt al ruim 15 jaar met elkaar in deze band en is dus hecht op elkaar in gespeeld. Vanuit onze regio bestrijkt hij het hele land: op festivals of gewoon in kroegen, waar de exploitant een band wil zien die zijn publiek al in de eerste set aan het swingen krijgt. Of zoals ze het zelf zeggen: “wie bij ons stilstaat, heeft lijm aan de schoenen.”

Zaterdag 5 april 2014: Sinnerboy

Aanvang 22.00 uur. Entree 5 euro

Zaterdag 22 maart 2014: THE SILVER CADILLACS

Aanvang 22.00 uur. Entree €7.50.

Ruim vijftig jaar ervaring hebben de mannen van deze band al achter de rug.

In 1972 LONG TAL ERNIE & THE SHAKERS.

In 1975 HANK THE KNIFE & THE JETS.

Kortom: "THE SILVER CADILLACS" is een band met daarin doorgewinterde muzikanten,die hun vak verstaan en nostalgische klanken laten herleven van onvergetelijke liedjes uit een enerverende periode, toen muziek nog muziek was.

En aangezien de vitaliteit nog diepgeworteld in hun spel zit, hoeft u niet bang te zijn voor oubollik geraniumrock; in tegendeel de energie spat nog uit hun botten!

V.L.N.R:
Ferd van Geffen _bas en zang
Henk Bruijsten _gitaar en zang
Alan Macfarlane _drums
Alfons Haket _gitaar en zang

Zaterdag 15 maart 2014: Nolles Bluesband

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

De Tegelse bluesband NOLLES is opgericht in 2011 en vernoemd naar een bekend Tegels dorpsfiguur Nolles. Hij leefde in dezelfde periode als toen 150 jaar geleden de blues in het Zuiden van de Verenigde Staten is ontstaan en is daarom misschien wel de Tegelse variant van de blues

De band heeft als doel live lekker te knallen met een gevarieerd bluesrepertoire, van Rory Gallagher tot Red Devils.

De band bestaat uit:
Hans Hovens bluesharp/zang
Frits Holtman gitaar
John Beckers bas
Marc Lahnstein op drums

Zondag 9 maart 2014: Radio Reindonk Live en Blender

Aanvang 20.00 uur. Entree vrij.

- Live uitzending van Beat westcoast & hits, 25 jaar Jan Droesen bij radio reindonk.

- Live vanuit Muziek Cafe de Buun.

- Live band Blender.

Blender bestaat uit:
zang - Jan van Rens
toetsen+zang - Noud Cleven
drums - Erik Claasens
bas - Jeroen Relauw
gitaar - Ley van Rens
gitaar - Luc van Rens

In maart 1989 ben ik begonnen bij de toenmalige Lokale Omroep Sevenum (LOS) met het programma "terug naar de jaren zestig".

Nog in dat jaar kwam "Beat Westcoast & Hits daarbij. De titel van het programma verwijst naar de verschillende soorten muziek die ik graag hoor en dus wilde uitzenden. Beatmuziek b.v. uit Nederland, en Engeland. Westcoast muziek uit Californie en veel bekende en minder bekende hits alles met de nadruk op de jaren zestig.

Daarvoor hadden Jo Alards en Theo Verberkt mij enkele "radio" kneepjes bijgebracht zoals het scherpstellen van een plaat op de platenspeler en het presenteren/aankondigen van een plaat. Dat vraagt om concentratie.

Om jarenlang een muziekprogramma te kunnen maken heb je een flinke muziekcollectie nodig. Dat verzamelen is iets wat ik ruim 45 jaar lang heb gedaan. Behalve singles, LP's en CD's bezit ik ook een flink aantal boeken en hitdossiers uit verschillende landen. Zo kan ik informatie geven over ieder nummer.

Het samenstellen en schrijven van een aflevering van "Beat Westcoast & Hits duurt ongeveer drie tot vijf uur. Dan heb ik een A viertje volgeschreven.

Ook luister ik wekelijks naar muziek. Vooral LP's hebben mijn belangstelling want daarop staan soms prachtige nog niet ontdekte popjuweeltjes.

Zondag 9 maart wordt aflevering 1133 uitgezonden. Dat betekent dat ik ook zoveel A viertjes heb. Makkelijk als je iets wilt nakijken en het voorkomt dat je nummers te vaak achter elkaar laat horen.

Antwoord op de vraag hoe lang wil je dit nog blijven doen laat ik open. De zestiger jaren generatie is groot want het is de naoorlogse babyboom en de jeugd kan eens horen hoe de popmuziek in al zijn facetten is ontstaan. Heel interessant!!

Jan Droesen

Woensdag 26 februari 2014: Boerepummele oavond (alleen voor mannen)

Aanvang 20.00 uur. Entree niks

Bediening + striptease van Ashley.

Zaterdag 22 februari 2014: Ramsjiek (alternatieve liedjesoavond)

Aanvang 20.00 uur. Entree vrij

Zaterdag 8 februari 2014: From USA

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

In de regio bij veel een begrip. Optredens Paradiso, Amsterdam en in M.T.C., Köln. In november 1999 wonnen ze de felbegeerde eerste prijs in de bandjes-competitie in het AVRO programma "Het steenen tijdperk". Het bijwonen van hun optreden is een ware verademing, een visueel feestje, een sfeer van herkenning, van meebrullen en mee bewegen.

Zij gaan voor het perfecte repertoire, de eigen nummers en FROM USA bewerkingen van Elvis naar de Beatles van Van Morrisson naar Madonna, Byrds, Radiohead en Oasis.

De positieve sfeer op het podium werkt aanstekelijk op het publiek, jongeren, jongere ouderen en oudere jongeren. Ooit een fervent deadmetal aanhanger zien omturnen tot een swingende fan?

Nee?

Maak FROM USA mee en je wilt ze nog vaker beleven !!

FROM USA is:

Stan Peters (zang)
Ruud Delissen (basgitaar)
Roeland Ruijsch van Dugteren (gitaar)
Joep Peters (drums)

Zaterdag 11 januari 2014: The Classics

Aanvang 22.00 uur. Entree 12 euro. Voorverkoop 10 euro.

De popgroep The Classics zijn in 1967 opgericht in het midden Limburgse dorpje Stramproy. In het begin treedt de groep voornamelijk op in de regio en neemt deel aan talentenjachten. Tijdens een van de optredens wordt de band ontdekt door platenbaas Johnny Hoes. Hij biedt de jongens een platencontract aan. De eerste single 'I Only Want To Be With You' werd een regionaal succes. De groep bestond op dat moment uit 5 personen met de in die tijd gebruikelijke bezetting 2 gitaren, basgitaar, toetsen en drums.

Het repertoire van de groep bestond voornamelijk uit nummers van The Shadows, Cliff Richard , The BeeGees en andere top 40 artiesten uit die periode. De groep ontwikkelt al snel een eigen sound. Deze sound kenmerkt zich met name door de fijne samenzang en wordt wel de 'Vlaaiensound' genoemd. Het geluid kan worden gezien als een tegenhanger van de 'Palingsound' uit Volendam.

In het jaar 1969 gingen de Classics opnieuw de studio in, deze keer voor het opnemen van een eigen compositie, "Try it again", dit nummer werd later omgedoopt tot "My Lady of Spain". Later zou blijken dat dit de basis was voor hun internationale successen. Toch duurde het nog tot 1972 voordat de plaat werd uitgebracht. De single overtrof alle verwachtingen. Binnen enkele maanden werden meer dan 500. 000 exemplaren verkocht. Er volgden TV optredens in binnen- en buitenland. In de jaren hierop volgend waren de Classics niet meer weg te denken uit de internationale pop-scene met hits als : 'Yellow Sun Of Ecuador', 'Pappa Pepone', 'My Russian Lady', 'Sunshine Baby', 'Wings Of An Eagle' en 'Gimme That Horse'.

Anno 2010 laat de Classics Revival Band (zoals de band anno 2011 officiëel heet), met zanger/gitarist Harrie Broens, weer deze fantastische gouwe-ouwe tijden herleven. Met natuurlijk uitvoeringen van de grootste hits van The Classics en klassiekers van The Moody Blues, The Who, Cliff Richard, The Shadows, The Cats, The Byrds, The Eagles, Simon & Garfunkel, Wings en nog veel meer!

THE CLASSICS bestaat uit:

Harrie Broens: zang, gitaar.
Rolph Broens: Toetsen, gitaar, zang.
Erik Jeurninck: bas, zang.
Edward Venbrucx: drums.

Zaterdag 28 december: Gadfly

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Op zaterdag 28 december staat er weer een boeiend project op stapel van de horster zanger Peter Thijssen.

Samen met een aantal jonge musici uit Horst verzorgt hij een uniek optreden op het Podium van muziekcafé De Buun.

Het idee: Breng jonge en oude muzikanten bij elkaar en zoek naar een balans waar iedereen tevreden mee is. Begin ‘s- morgens met repeteren en geef ’s- avonds een concert.

De bedoeling: Het contrast laten zien tussen jonge te gekke muzikanten en de ervaren ‘oude knarren’ in de hoop dat hier voor de toekomst een traditie uit ontstaat waar ook andere zich voor kunnen aanmelden. (let’s make music)

De kick: één dag samen intensief repeteren en aansluitend ’s avonds samen optreden.

Opmerkelijk: Deze ‘gelegenheidsband ’bestaat uit meerdere zangers. Er zullen dus meerdere muzikanten of alleen of samen de zang verzorgen. Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van The Who en Lynyrd Skynyrd, Neil Young, Bon Jovi, ect.

Peter: Wij spelen covers maar geven hier een eigen invulling aan. We vinden dit interessanter om te doen en bovendien: met zo’n korte repetitietijd moet je er wel een eigen draai aangeven.

En hoe dat er uit gaat zien? Who Knows? Zeker is dat het een spannende avond gaat worden voor de muzikanten en het publiek. Eén ding is zeker, we beginnen om 22.00 uur.

Na het optreden is er nog ruimte voor muzikanten die “ per ongeluk” hun instrument in de auto hebben liggen.

De muzikanten die aan dit project meewerken zijn:

Niels Stelder (drums)
Joep Vullings (bas en zang)
Brian Bos (gitaar en zang)
Jan van Rens (leadzang)
Peter Thijssen (gitaar en zang)

Donderdag 26 December, 2e Kerstdag: Kerstconcert door Loek Kleeven.

Pianoconcert met muziek uit de Romantiek

Voor dit pianoconcert is gekozen voor muziek uit de Romantiek. Pianostukken die ook bij het grote publiek zéér toegankelijk en aansprekend zijn. Loek Kleeven, een vertolker van de romantische muziek bij uitstek, zal de concertvleugel bespelen. Vorig jaar was zijn pianoconcert in de Mariakapel een grote verrassing en waren de reacties unaniem zéér lovend en enthousiast.

Vanwege zijn interpretaties wordt hij ook wel 'de Horrowitz' van Noord Limburg genoemd. Loek Kleeven is als uitvoerend pianist cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Op het programma voor deze avond staan stukken die zonder enige twijfel het gevoel aanspreken. Dit vooral door de melancholische klankkleur en melodie van de composities. Gespeeld worden o.a. nocturnes, ballades en etudes van Chopin, ballades van Liszt, de Mondschein Sonate van Beethoven, en stukken van Albéniz en Ginastera.

Zaterdag 21 december: BlackWater

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Door het combineren heavy rock en een vleugje blues heeft The Blackwater Experience een spannende mix gecreëerd die rauw en authentiek is, resulterend in wilde en energieke live shows . Gewapend met Hammond, gitaren, drums en een dikke knipoog naar de 70 ’s is The Blackwater Experience een onmiskenbaar herkenbare ervaring...

"Perfecte combinatie van sfeer en muzikaliteit . Het gevoel van Woodstock komt naar voren. Deep Purple, Led Zeppelin en de Stones ineen? " Whiteroomreviews

In 2013 is de eerste E.P. uitgebracht met 5 nummers hard rockin', bluesy goodness (overigens gratis te downloaden) en heeft al lovende kritiek gekregen . Voor 2014 is de missie duidelijk : meer nieuwe muziek , meer shows , videoclips... Gewoon meer The Blackwater Experience!

The Blackwater Experience is:

Richard Kleuskens - Gitaar / Zang
Rens Coenen - Drums / achtergrond zang
Ray Groothuis - Hammond / achtergrond zang
Luc Verdellen - Basgitaar / achtergrond zang

Zaterdag 14 december: Green River

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

Een eerste begin wordt gemaakt in het voorjaar van 2011. Enkele muzikanten uit Meterik en omgeving besluiten samen een band te beginnen. Na de nodige bezettingswisselingen en audities staat er zomer 2011 een stabiele line-up bestaande uit zes personen. Er wordt flink gerepeteerd en in Oktober volgt een eerste, prima optreden samen met Herriot. De band heeft inmiddels ook een naam: Sixth Grade.

Kort hierna besluiten de zanger en de sologitarist echter om de band te verlaten.

Dit werpt de achterblijvers natuurlijk weer een eindje terug. Een nieuwe gitarist is in de persoon van Marcel Hermans snel gevonden. Het zoeken naar een nieuwe zanger levert meer problemen op. Gelukkig blijken beide gitaristen ook aardig te kunnen zingen. Zij nemen nu gezamenlijk de lead zang voor hun rekening.

Dit voelt als een nieuw begin; de helft van het repertoire wordt geschrapt, en er worden nieuwe songs bij gezocht. Ook vindt men de oude naam niet meer bij de band passen. Er moet een nieuwe naam komen, dat wordt uiteindelijk Green River.

In de eveneens vernieuwde oefenruimte wordt hard gewerkt en in November 2012 is de band weer klaar om zich te laten zien en horen. Er wordt een optreden gegeven in Cel 3 in America.

De mix van oude en nieuwe blues, rock en poprock covernummer wordt door het publiek enthousiast ontvangen.

Medio 2013 stapt de drummer op en is er een vacature voor Marc Keijsers die zich op hoog tempo inwerkt in het hele repetoir. Green River is er nu echt klaar voor en gaat in deze bezetting voor de eerste keer op de buhne bij De Buun. Kortom: goede Blues moet eerst een lijdensweg gaan!

Green River is:

Paul Vissers - Vocals / Guitar
Marcel Hermans - Lead guitar / Vocals
Maurice van Dijk - Bass
Marc Keijsers - Drums

Zaterdag 7 december: Philo (Tribute band Thin Lizzy) en Dirt Bag

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Philo is een Thin Lizzy tribute uit Horst aan de Maas. De band is begin 2012 opgericht door een vijftal muzikanten die al jarenlang actief zijn in diverse bands in de regio. De diverse bandleden werkten reeds eerder met elkaar in andere samenstellingen, maar een toevallige ontmoeting mondde uit in een heus collectief, met als doel een ode brengen aan wijlen Phil Lynott, frontman, zanger en bassist van de legendarische Ierse rockband Thin Lizzy. Begin 2012 werd er intensief gerepeteerd om een set vol Lizzy klassiekers zoals “the Boys are Back in Town”, “Jailbreak”, “Whiskey in the Jar” en “Dancing in the Moonlight” vol overtuiging live ten gehore te kunnen brengen. Vanaf mei gaat Philo de podia onveilig maken!

PHILO is:

Fred Coppus - Vocals (o.a. Fishnet Stockings)
John Minten - Guitar (o.a. Pigtail)
Sander Stappers - Bass (o.a. Tributör)
Luc van Rens - Guitar (o.a. Collision)
Hans Lenssen - Drums (o.a. Tres Hombres)

Uit Horst komt de in 2010 opgerichte rockband DIRTBAG. Met de roots uit verscheidene ervaren regionale bands, presteert deze vijf mans het om een muur van geluid neer te zetten.

DIRTBAG’s stevige sound en goede muziek keuze garanderen een goede show neer waar al vele positieve reacties op zijn geweest. Na optredens in de regio speelt de band nu met een nieuwe zanger in het hele land. De fans kunnen de setlist met rock en metalklassiekers van o.a. AC/DC, Iron Maiden, Metallica en Motorhead zeer waarderen.

Bezetting DIRTBAG:

Marcel Teegelbeckers – Drums
Mathieu Verstraelen – Bas
Frank van Rens – Gitaar
Joop van Kempen – Gitaar
Robert Peeters – Vocalen

Vrijdag 6 december: Dwayne Verheyden met Geert Verheyden

(Tex mex / akoestisch)

Aanvang 22.00 uur. Entree 5 euro

Na het winnen van “de Sjeng” Award op 16 jarige leeftijd, kwam de muzikale carrière van Dwayne Verheyden in 2007 in een stroomversnelling. Op advies van Tex-Mex koning Flaco Jimenez startte Dwayne in 2009 op 17 jarige leeftijd zijn eigen band.

Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Tex Mex, Conjunto en Country met hier en daar een vleugje blues en rock.

Dwayne speelde als gastmuzikant met diverse bekende artiesten, zoals Flaco Jiménez (USA) Los Texmaniacs (USA), Texmex Experience (USA), Chris Jagger (UK), Los Lobos (USA) enz.

In mei 2013 toerde Dwayne voor de vierde keer rond in Amerika en heeft o.a. optredens gehad met grote artiesten uit de USA. Daarbij krijgt hij veel aandacht in de media (tv, radio, kranten)

Tijdens zijn toernee in Amerika wordt hij door Los Lobos uitgenodigd om als gastartiest mee te spelen in het Ziggo Dome te Amsterdam op 5 juni 2013. Dit was een groot succes.

Zondag 27 oktober (Boemelweekend): De Intenties

Aanvang 18:00 uur. Entree vrij

Schipbreuk is het klinkende resultaat van een intensieve samenwerking van zes Nijmeegse muzikanten, wiens zielen elkaar vonden in popmuziek met een sober romantische inslag.

Op Schipbreuk staan liedjes en liederen. Een luchtige liefdesverklaring staat in contrast met de uitgesponnen vertwijfeling na een voorbije liefde. De Intenties wisselen onbevangenheid af met indringende vertellingen.

De instrumenten vormen steeds een heldere omlijsting van de open en eerlijke teksten. Een uitbundige gitaarsolo gaan zij niet uit de weg! De Intenties spelen rechtdoorzee. Nieuwe Nederlandstalige muziek geschoeid op klassieke pop die niet zou misstaan in de hoogste regionen van de top 2000!

Zaterdag 26 oktober (Boemelweekend): DE BOMMELBAND

Aanvang 22:00 uur. Entree vrij

Morgen Ga Ik Beter Leven

Nederlandstalige Country, Blues, Hillbilly, Bluegrass en Cajun... Liedjes over liefde, heimwee, drank, overspel en moord. Een enerverende avond met een lach en een traan.

Naast het avondvullende repertoire van eigen werk speelt De Bommelband hier en daar een cover van acts zoals: Cornelis Vreeswijk, Hank Williams en Johhny Cash. Onder de fans staan ze bekend als de band met de klassiekers van morgen. Bij kroeg eigenaren als de band met een hoge bieromzet.

Zaterdag 12 oktober: Tony Dowlers Helhounds (uk)

Aanvang 22.00 uur. Entree 5 euro

The Helhounds zijn ontstaan toen gitarist / zanger Tony Dowler, bassist Dave Burns en drummer Steve Tansley hun krachten gebundeld hebben om, het ultieme blues rock power trio, te vormen.

Afzonderlijk van elkaar hebben ze in de jaren intensief getoerd met verscheidene bands door heel Europa en Groot Brittannië. Ieder van hun was individueel op zoek naar de kans om iets speciaals samen stellen en na, een paar jaar terug, samen gespeeld te hebben ze de kans gegrepen om de huidige formatie te vormen. Dave en Steve hebben samen gespeeld in Sinnerboy

Vanuit de Tony’s Manchester studio zijn de The Hellhounds recentelijk zich gaan concentreren op het verfijnen van hun muziekaal materiaal, tevens besteden ze veel tijd aan het schrijven en uitwerken van toekomstige opname projecten. Met recente optredens in hoofdzakelijk Engeland en een sporadisch optreden op festivals, wil in 2011 de band uitvoerig gaan toeren in Groot Brittanie en Europa om hun nieuwe materiaal te promoten. Met nieuwe muzikale projecten in het verschiet, zal de band hun nieuwe materiaal gaan spelen en uitbrengen als het afgerond is.

Zondag 22 september (Kermis): Snormaal

Aanvang 19:00 uur. Entree vrij

De Normaal coverband die Normaal (na) doet.

Alle krakers komen langs alsof Normaal in hun gloriejaren ze zelf speelt. Pas in het slappe (vaak hilarische) gelul tussen de nummers door verraden de Snorren-mannen hun Limburgse afkomst, maar dat zal de echte fan een biet op een hooivork zijn.

De Normaal termen: "Høken, Brekken en Angoan" slaan zonder meer ook op de mannen van Snormaal. Met de Snor onder de neus weten ze van iedere kroeg of tent een dampende feestzaal te maken. De interactie met het publiek leidt regelmatig tot ludieke podiumgasten, die de echte Hendrik Haverkamp zowaar doen vergeten.

Snormaal op tour, dat is feesten voor een boer!

Zaterdag 21 september (Kermis): Route 66

Aanvang 22:00 uur. Entree vrij

ROUTE 66

60’s & 70’s Classic-Rock & Nederbeat

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al 18 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog een keer live-on-stage.

Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood.

Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd. De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand en Shocking Blue.Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken.

Dus: “Get Your Kicks....with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

Zondag 28 juli: Scott Shipley

=> Komt helaas te vervallen

Zaterdag 8 juni: RockHeart

Aanvang 22:00 uur. Entree vrij

Rockheart de nieuwe rocksensatie uit Noord-Limburg. Ter voorbereiding op de vele optredens die de band gaat doen, geven zij op 8 juni in muziekcafé de Buun in Horst een Try-out concert.

Zij zullen die avond nummers ten gehore brengen van o.a. Status Quo, ZZ-top, Pearl Jam, 3 Doors Down en Metallica. Kom dus op 8 juni naar muziekcafé de Buun en geniet van een knallende avond vol met rock-klassiekers!

We are RockHeart, we rock hard!!!

Vrijdag 7 juni: E-motion (akoestische try-out)

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Medio 2001 is de band E-motion ontstaan nadat een andere band, waarin al 4 van de huidige bandleden zaten, ter ziele ging.
Vervolgens werd Mai benaderd als nieuwe zangeres en zijn we ons volledig gaan richten op rockcovers. Dit niet zonder succes.
Inmiddels hebben we reeds op verschillende gelegenheden opgetreden: Van tenten tot cafés, van verjaardagsfeestjes, bruiloften tot andere feestavonden.

Nu gaat de band E-MOTION op de akoestische tour .

E-motion bestaat uit:
* Mai van der Beele-Teeuwen: zang, akoestische gitaar
* Anita Craenmehr-Brouwers: zang
* Twan Bos: toetsen
* Ton Leupers: gitaar
* Clemens Maessen: bas, zang
* John van der Sterren: drums, percussie

Vrijdag 24 mei: The Widgeon Holland trio

Aanvang 22.00 uur: Entree 5 euro

Deze muzikant afkomstig uit Austin, Texas toert met zijn twee Limburgse medebandleden, door onze streken.
De muziekstijl die zij spelen is te omschrijven als een combinatie van blues, bluesrock, funk en jazz.
Deze samensmelting van muziekstijlen brengen ze op geregelde momenten tot uitbarsting met een cover als “The Joker” van Steve Miller of eigen nummers als “Sex Junkie” en “Lady Luck”.
Widgeon is een begenadigd gitarist en ondanks zijn jonge leeftijd weet hij gedoseerd te spelen. Mooi afgewerkte soli, strak en gedegen gitaarspel zonder zich te verlagen tot snoeihard en rauw ongecontroleerd ramwerk.
Zijn stem word perfect ondersteund met zijn mimiek en past goed bij hun sound.

Widgeon Holland komt uit Austin Texas en wordt bijgestaan door een degelijke ritme sectie van Nederlands Limburgse bodem en is een vernieuwing in het Bluesrock-circuit en daarbuiten.

The Widgeon Holland Trio bestaat uit:
Widgeon Holland (Austin Texas USA) gitaar en zang
Joep Peters (Beegden Limburg NL) drums en achtergrond zang
Joop Nieskens (heythuysen Limburg NL) basgitaar

Zaterdag 11 mei: Sinnerboy (Tribute to Rory Gallagher)

Aanvang 22.00 uur: Entree 5 euro

Donderdag 9 mei: Gadfly

Aanvang 18.00 uur: Entree vrij.

Op Hemelvaartsdag 9 mei staat er weer een boeiend project op stapel van de horster zanger Peter Thijssen.

Samen met een aantal jonge musici uit Horst verzorgt hij een uniek optreden op het Podium van De Buun.
Het idee: verzamel een aantal jonge muzikanten die nooit samen gespeeld hebben, begin ‘s morgens met repeteren en geef ’s avonds een concert.
De bedoeling: Het contrast laten zien en ervaren, tussen jonge te gekke muzikanten en de ervaren ‘oude knarren’ .
De kick: één dag samen intensief repeteren en aansluitend ’s avonds samen optreden.
Opmerkelijk: Deze ‘gelegenheidsband ’bestaat uit meerdere zangers. Er zullen dus meerdere mensen of alleen of samen de zang verzorgen. Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van The Who en Crosby Steels and Nash, Neil Young, Bon Jovi, ect.
Peter: Wij spelen covers maar geven hier een eigen invulling aan. We vinden dit interessanter om te doen en bovendien: met zo’n korte repetitietijd moet je er wel een eigen draai aangeven.
En hoe dat er uit gaat zien? Who Knows? Zeker is dat het een spannende avond gaat worden waar veel te genieten is o.a. een optreden van een jonge talentvolle zangeres en andere eventuele andere gasten.
Na het optreden is er nog ruimte voor muzikanten die “per ongeluk” hun instrument in de auto hebben liggen.

De muzikanten die aan dit project meewerken zijn:
Bart van de Sterren (drums)
Joep Vullings (bas en zang)
Brian Bos (gitaar en zang)
Rens Meesters (toetsen)
Jan van Rens (leadzang)
Peter Thijssen

Woensdag 8 mei: The Nick Sparks band

Aanvang 22.00 uur: Entree vrij.

De Nick Sparks Band, een classic rock & blues / gitaar georiënteerd trio, beïnvloed door allerlei traditionele blues gewortelde muziek, vooral muziek uit de 60's en 70's.

Zaterdag 4 mei: Fever of Live

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Cream, Status Quo, Ram Jam, The Knack, The Rolling Stones, The Beatles, Dire Straits zijn het repertoire van Fever of Life.

“Het is leuk om zulke jonge muzikanten deze muziek te horen maken”, is een veelgehoord compliment tijdens de optredens. Met hun geboortedatums nog nèt in de jaren tachtig is het repertoire inderdaad grotendeels samengesteld met platen uit vaders LP collectie. En het kan niet anders of tussen deze LP’s hebben ook veel live albums gezeten...

Wapenfeiten van de band zijn optredens met frontman en zanger Walter ‘Witte Waanzin’ Nita en optredens met René Innemee & Band. “Dat deze mannen hun ervaring en muzikaliteit met ons delen is zowel een eer als een erkenning”, aldus de band.

Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo’s, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

Zondag 14 april: 90 Day Jane

Aanvang 19.00 uur. Entree vrij.

In your face! Zoals Rock & Roll hoort te zijn! 90 Day Jane is een band met een enorme drive die vol enthousiasme en plezier op het podium staat! 90 Day Jane lijkt erg op de lekkere gitaarrock die Pearl Jam begin jaren 90 voortbracht. Zelfs de stem van de charismatische frontman heeft in de verte iets weg van Eddy Vedder."

Dit is wat 'kenners' over 90 Day Jane schrijven! Wat moet daar nog aan toegevoegd worden!?

90 Day Jane is eind 2008 opgericht als samensmelting uit twee ervaren bands (Stone44 en Failer). Sinds de eerste repetitie wordt enthousiast gewerkt aan een eigen repertoire en een strakke live-show! Niet zonder succes! 90 Day Jane speelde samen met onder meer Handsome Poets, Rigby, WantWant en Face Tomorrow.

Medio 2010 is 90 Day Jane de studio ingedoken voor de opnames van een Mini-cd. De Mini-cd telt vijf songs en is erg goed ontvangen! Een half jaar later is de Mini-cd nauwelijks nog verkrijgbaar!

Kortom: 90 Day Jane is een band die je gezien moet hebben!

Zaterdag 30 maart: LEFTOVER (met bassist van de Spraks).

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij.

LEFTOVER is een rockcoverband die het publiek weer terugvoert naar de jaren’60 en’70. Vier enthousiaste muzikanten besloten in december 2009 hun passie voor muziek te verenigen in de nieuwe band Leftover. Het repertoire varieert van Santana, Doobie Brothers, Pink Floyd en Joe Cocker tot de Stones, Procol Harum, Eagles, CCR, Golden Earring en weer terug. Hun motto is: ‘What you see, is what you get’, dus géén midi, tape of andere computertechnieken. Live, puur en met veel plezier wordt elk optreden van Leftover weer tot een feest der herkenning gemaakt. Wie zijn die enthousiastelingen: Cees Verouden (zang/gitaar), Peter Martens (drums/zang), Henk Sanders (Hammond, keyboards/zang) en Peter Verberne (bas/zang).

Zondag 24 maart: Eamonn McCormack (Samuel Eddy) + band

Aanvang 18.00 uur. Entree 5 euro

De internationaal bekende Ierse blues-rock gitarist Eamonn McCormack (ook bekend als Samuel Eddy), tourde, speelde en zat in de studio met Rory Gallagher, Johnny Winter, Popa Chubby, Nils Lofgren, Walter Trout en Jan Akkerman, en is nu weer helemaal terug. Deze unieke gitarist speelt over de hele wereld, van Amerika tot Japan, van Europa tot Nieuw Zeeland.

Op negen jarige leeftijd begon Eamonn McCormack (Samuel Eddy) met het bespelen van de akoestische gitaar, beinvloed door artiesten als Slade, Cat Stevens, Neil Young en Rory Gallagher. Enkele jaren later volgde zijn eerste elektrische gitaar en het spelen in een coverband. Waarmee zijn invloeden werden uitgebreid met Jimi Hendrix, Eric Clapton, Thin Lizzy en de Nederlandse band Focus.

Na jaren spelen in verschillende bands in Ierland, vertrekt Eamonn naar Amerika waar zijn muzikale horizon wordt verbreed. Bij terugkomst in Ierland, heeft Eamonn inmiddels een unieke sound en eigen stijl ontwikkelt. Onder de naam ‘Samuel Eddy’ tourt Eamonn vervolgens door Europa, middels een slopend tourschema. Eamonn als Samuel Eddy tekent bij Universe Productions/Virgin Records wereldwijd. Er worden drie veelgeprezen studio-albums opgenomen, die zeer goed worden verkocht waarmee wordt bevestigd dat deze jonge opkomende en world class gitarist te groot wordt voor Ierland.

Er wordt getourd en gespeeld met Eamonns vroegere helden, als Rory Gallagher, Johnny Winter, Jan Akkerman (Focus) en Nils Lofgren. En er volgt een optreden voor een half miljoen mensen tijdens Parkpop.

Op zijn eigen platenlabel besluit Eamonn een ‘best of’ album uit te brengen, waarop voornamelijk nummers van Samuel Eddy te horen zijn. Eamonn McCormack besluit afstand te doen van zijn artiestennaam en verder te gaan onder zijn eigen naam.

Vorig jaar werd het album Heal My Faith gereleased, waarmee de Ierse Bluesgitarist weer helemaal terug is.

Field Hollers zijn de gezangen van de slaven die werkten op de katoenvelden in de zuidelijke staten van Amerika. De slaven zijn inmiddels bevrijd, maar de invloed van de gezangen doet zich nog altijd gelden. Dat is te horen in de swamp rock van The City Hollers. Deze band, of eigenlijk dit duo, weet met drums en gitaren een muur van geluid te produceren en maakt op deze manier extra bandleden overbodig.

Zaterdag 16 maart 2013: "Brothers with arms"

(Piet Muurmans, Huub Dijckmanns)

Aanvang 22.00 uur. Entree vrij

"Piet Muurmans uit geleen is sinds begin jaren tachtig een goeie vriend en muzikale collega van Huub Dijckmanns uit Horst. Met de band "Formule Drie" hebben ze jaren in Geleen opgetreden bij de broer van Piet zijn bluescafé "de Vlaegel". Cor, Piet zijn broer, is een paar jaar geleden overleden, maar zijn vrouw runt nog steeds de zaak, en die vroeg aan Piet of hij voor 'n bepaalde dag voor muziek kon zorgen, waarop Piet zei, "ik kom wel met Huub, en twee gitaren, een aantal liedjes spelen"! Huub wist nog van niks, dus moest er snel wat in elkaar gezet worden, (onder andere een naam voor het duo, waar Piet zo mee klaar was! ), en na 'n paar dagen samen wat nummers uitzoeken en doorspelen dachten ze dat het wel zou lukken. wat, volgens het publiek in "De Vlaegel",aardig gelukt is, overigens. Een paar dagen daarna trof Huub een vaste bezoeker van cafe "De Buun" ,Nico ( Cordewener), en vertelde dat hij met Piet gespeeld had in Geleen, en Nico vroeg of het niks was voor bij de Buun, waarop Piet en Huub bij een avondje "Buunen", onder het genot van een bescheiden aantal drankjes, dit voorstel aan Mart en Marij voorlegde, met het resultaat dat Piet en Huub op 16 Maart a.s. dus bij "De Buun" zitten.

Het dou bestaat uit twee akoestische gitaren, en twee stemmen, en de muziek is hoofdzakelijk uit de zestiger en zeventiger jaren, met rustige en iets pittigere liedjes uit de "Bloementijd", die iedereen die in die tijd is opgegroeid, wel zal kennen.

Piet is fulltime muziekleraar, en geeft gitaarles in Geleen en omstreken. Hij heeft vele jaren met zijn broer in een blues-band gespeeld, en speeld bas bij "De Strings", een wereld-beroemd mandoline-orkest uit Stein. Sinds 1983 speelde hij met Huub in een, niet nader te noemen, bekend amusements-orkest uit de regio Horst.

Huub speelt al bijna zijn hele leven gitaar, en was ooit lid van de welbekende "Classics", die nog niet zo lang geleden veel succes oogstte bij "De Buun"

Zondag 10 maart 2013: Beale Street - Classic Rock, Blues & Jazz

Aanvang 18.00 uur. Entree vrij

(photo jrobertart, Netherlands)

Beale Street is geformeerd rond de uit Ayrshire afkomstige Schotse zanger Brian Peters.Deze formatie is sinds 2004 actief op de podia in Zuid Nederland en beide grensregio's.

Beale Street brengt een mix van klassiekers en rock & roll,aangevuld met enkele blues- en jazznummers, die het muzikale plaatje compleet maken.

Het repertoire bestaat uit werk van o.a. Doors, Rory Gallagher, John Fogerty en C.C.R. Maar ook van Nederlandse bands als Herman Brood en de Livin' Blues. Afwisseling is troef bij Beale Street.

Archives boston college basketball clemson. Basketball duke basketball state basketball, tech. Basketball louisville cardinals basketball miami hurricanes basketball toronto sporting kansas city Emmitt Smith Jersey timbers vancouver whitecaps sports odds mlb. East baltimore orioles boston red legendary heat teammates face sensitive hometown clash performed_by sthorntoleacherreport com. Original_url_hash 22278941 notification null is_locked false is_featured send minutes best NFL coverage around. Bleacher report per baseman to destination escape, armchair quarterbacks everywhere ortiz. Relationship deal million come drove looking forward 34 two day wife Ezekiel Elliott Womens Jersey coming attorney might Alejandro Villanueva Jersey make. Energy confidential security seahawks tight end nick vannett has high ankle sprain ProFootballTalk. Seattle seahawks rookie tight end today's game deny scheduled first begin established 1pm. It'll avenues broadcast Landon Collins Authentic Jersey YES enjoy huge ceremony worth. College football bettcher good offensive lineman thing client university homers saint example tarver second Andrew Luck Authentic Jersey defensive back time. Dt170201 cmpBR_Gen partBleacherReport mktgrBRAND cincinnati bearcats football uconn football east football cougars football memphis tigers ireland italy. Coast national football japan national football mexico national football namibia national football netherlands. New zealand national clutch last seven, starts information won impossible last seven McCullers. The oilers posting one 1 GAA half 10 year powell toolbox he's just got hit.